Adem Çıkmaz
Üye

Tecrübe Puanı: 31
NERDE HAREKET ORDA BEREKET
|
 |
« : 26 Aralık 2009, 18:43:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
NEBİ KIRMIZIGÜL
Administrator
Çalışkan Üye

Tecrübe Puanı: 1318
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA BÜYÜR.
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2009, 18:57:23 » |
|
hemen indiriyorum indirince yorumumu yazarım
|
|
|
|
|
|
Günde 1 kez Reklamlara Tıklayın Sonra Site Neden Kapanıyor Demeyin .... ZİYARETÇİLERE LİNKLER KAPALIDIR ÜYE OLUNUZ.
|
|
|
Yönetici
Webmaster
Administrator
Paylaşımcı Öğretmen

Tecrübe Puanı: 4608
www.etkinegitimci.com
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2009, 01:04:18 » |
|
öğretmenim tebrik ederim set hazırlamışsınız ve ücretsiz dağıtıyorsunuz.Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana 1 yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur. Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. Konfüçyüs e-kitap rar şifresi : www.etkinegitimci.comZİYARETÇİLERE LİNKLER KAPALIDIR ÜYE OLUNUZ.
|
|
|
admin
NEBİ KIRMIZIGÜL
Administrator
Çalışkan Üye

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA BÜYÜR.
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2009, 13:19:51 » |
|
Değerli adem öğretmenim değerli zamanınızı ayırarak hazırlamış olduğunuz set için çok çok teşekkür ederim.Kendi forum sitenizde üyelerden yardım istediğinizi ve kimsenin yardım etmediğini söylemişsiniz.İnanının haberim olsaydı kesinlikle elimden geleni yapardım.Bundan sonraki aşamalarda istediğiniz bir yardım varsa hemen işe girişebilirim.Tekrardan emeğinize ellerinize sağlık diyorum.
|
|
|
|
|
|
Günde 1 kez Reklamlara Tıklayın Sonra Site Neden Kapanıyor Demeyin .... ZİYARETÇİLERE LİNKLER KAPALIDIR ÜYE OLUNUZ.
|
|
|
fetalay06
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2009, 15:09:07 » |
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adem Çıkmaz
Üye

|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2009, 19:33:55 » |
|
Değerli adem öğretmenim değerli zamanınızı ayırarak hazırlamış olduğunuz set için çok çok teşekkür ederim.Kendi forum sitenizde üyelerden yardım istediğinizi ve kimsenin yardım etmediğini söylemişsiniz.İnanının haberim olsaydı kesinlikle elimden geleni yapardım.Bundan sonraki aşamalarda istediğiniz bir yardım varsa hemen işe girişebilirim.Tekrardan emeğinize ellerinize sağlık diyorum.
kendi sitemde değil hocam neredeyse bir çok sitede duyurdum. burada da adres aşağıda http://www.nebikirmizigul.com/forum/fen_ve_teknoloji/gorsel_fen_egitim_seti-t11921.0.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
NEBİ KIRMIZIGÜL
Administrator
Çalışkan Üye

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA BÜYÜR.
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2009, 20:56:12 » |
|
inanın ya okumamışım yada unutmuşum çünkü hiçbirşey hatırlamaıyorum eğer haberim olsaydı mutlaka yardımcı olurdum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kayacan
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 5
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Aralık 2009, 01:38:54 » |
|
Adem öğretmenim, öğrencilerimle beraber ilk gönderdiğiniz fen eğitim seti vücudumuz bilmecesini çözelim ünitesi ile ilgili çalışmanızı çok beğenmiş, tamamını dört gözle bekliyorduk,daha tamamını indirmedim ama çok güzel ve çok yararlı olduğuna gönülden inanıyorum.Çalışmanızdan yararlanmış olan tüm öğrencilerim ve şahsım adına saygı ve selamlarımı sunarım. Ellerinize emeğinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duzyaka
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Aralık 2009, 23:57:50 » |
|
Ben de yeni indirdim yarın ilk işim sınıfta öğrencilerime göstermek olacak. Eminim öğrenciler açısından ve benim açımdan çok faydalı bir çalışma olacaktır. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Elinize sağlık. Çocuklarımızın eğitim öğretimine katkı sağlamaktaki çabanızı ve öğretmen arkadaşlara sunduğunuz bu imkanlar eminim karşılıksız kalmayacaktır. Ülkemizde bu amaçla çalışan fedakar arkadaşları gördükçe çok mutlu oluyorum. Tekrar teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kayacan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Ocak 2010, 09:47:21 » |
|
adem öğretmenim,tamamını indirdim cd ye yaktım. Ellerine,emeğine sağlık.gerçekten bir öğretmen için bulunmaz kaynak.Öğrenciler için de en eğlenceli öğrenme yöntemlerinde biri. Ancak benim bir sorunum var.Flash animasyonları açmaya çalışınca error 1011 diye bir sayfa çıkıyor.tamam dediğimde de başka bir pencerede ingilizce yazan bir ikaz çıkıyor.Büyük ihtimalle benim bilgisayardan kaynaklı olmalı.Buna bir çözüm önerebilirmisiniz? teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adem Çıkmaz
Üye

|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Ocak 2010, 13:10:18 » |
|
swf opener programnı yükleyin ve flash dosyaların açılışını bu program açacak şekilde ayarlayın sorun çözülür. aşağıdaki linkten indirebilirsin http://download.chip.eu/tr/SWF-Opener-1.3_143702.html#
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kayacan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : 10 Ocak 2010, 11:39:34 » |
|
emekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim öğretmenim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dytenver
Yeni Üye